ASSEN - Zondag 20 augustus om 14:00 wordt de zomerexpositie in het Aardscheveld in Assen geopend! Kom als een van de eersten genieten van het werk van wel zeven exposanten onder het genot van een muzikale omlijsting. Want voor deze feestelijke gelegenheid geven Gemma Weber & Heike Roloff een optreden met Ierse en Jiddische muziek.


Wie de beeldentuin en galerie 'Het Aardscheveld' kent weet dat deze altijd gerund is door Jaap en Roeli Bos. Vanwege hun gezondheid kon dat dit jaar helaas niet meer. Juist daarom is het zo mooi dat dit jaar de kunstenaars op eigen kracht de traditie voortzetten.

Verspreid over de prachtige tuin vindt u schilderkunst van Maartje I Jansen, keramiek van Roelanda Bonder, glaskunst van Peter Bes en Koos Bladt, Bronswerk van Antoinette Cremers, Aquarel van Co Raatjes en de gemengde technieken van Hugo Galama.

De expositie loopt tot en met 1 oktober en is ieder weekend geopend van 12 – 17 uur. Bovendien is er ieder weekend ook een exposant aanwezig die u van alles kan vertellen over het werk.