ASSEN - Op vrijdag 22 december is er vanaf drie uur in de Componist in Assen een kerstviering, speciaal voor senioren. Naast muziek en veel samenzang is er een korte overdenking door ds. Jan Hofman.


U bent welkom vanaf ’s middags half drie in De Componist en wordt ontvangen met koffie, thee of chocolademelk en een kersttraktatie. Het wordt een traditionele kerstmiddag op een comfortabel tijdstip: in de sfeervolle zalen van het wijkcentrum kunt u ontspannen bij tafels zitten. Het adres van De Componist is Paganinilaan 15 in Assen.

De bijeenkomst wordt geleid door ds. Jan Hofman, het thema is ‘Kerst geeft een hoopvol leven’. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door Chris van Meerendonk op piano en Edwin Schripsema op panfluit. Er worden vooral van ouds bekende kerstliederen gezongen en er wordt een kerstgedicht voorgedragen.

Iedereen is welkom: de kerstviering in De Componist begint ’s middags om drie uur en duurt tot ongeveer half vijf. Toegang en plaatsen zijn vrij; er wordt een collecte gehouden voor de onkosten. Kom tijdig, het aantal plaatsen is beperkt.


Deze kerstviering wordt georganiseerd door Baptisten Gemeente Assen, Baptisten Gemeente ‘de Ark’ en Evangelische Gemeente Assen; in samenwerking met Wijkcentrum De Componist.