ASSEN - Uitverkochte masterclasses over ademhaling, succesvolle workshops speciaal voor de Molukse gemeenschap en twee uitverkochte theatershows in de Randstad. De geboren en getogen Assenaar Noreen Tatuhey zit niet stil, kun je wel stellen. De tijd is aangebroken om haar officiële theater-debuut te maken in haar eigen stad en dat wilt zij groots aanpakken. Samen met Hypnotiseur Menno Bandini en Tifagroep Tiga Batang Rumah komen zij op 4 november naar Theater De Nieuwe Kolk in Assen met hun Adem en Hypnose event Stille Kracht.


In het kader van "70 jaar Molukkers in Nederland" is Noreen in 2021 begonnen met haar Adem -en healingmasterclasses; Merantau geheten. Ze voelde dat er een sterke behoefte was vanuit de Molukse gemeenschap. Noreen vindt dat de tijd is aangebroken om haar specialisme nu ook met het grote publiek te delen.Voor de meeste mensen is ademen iets heel vanzelfsprekends. We doen het onbewust zo'n 20.000 x per dag, je hele leven lang. Maar sta je weleens stil bij hoe je dit doet? En dat de manier van ademhalen veel impact kan hebben op jouw fysieke, mentale, emotionele en spirituele gesteldheid?"Bewust worden van de manier waarop je ademhaalt kan jou enorm veel inzicht geven over jouw innerlijke staat van zijn. En daarmee dus ook hoe je leeft." aldus Noreen.Haar missie is dan ook om mensen bewust te maken van de 'stille kracht' van de adem en hoe zich hiermee te verbinden. Zodat ze hun leven voluit kunnen leven.

S𝘁𝗶𝗹𝗹𝗲 𝗸𝗿𝗮𝗰𝗵𝘁
Op 4 november 2023 zal zij, tijdens het unieke theaterevent Stille Kracht, in theater De Nieuwe Kolk, haar kennis op dit gebied delen met het grote publiek Tijdens dit event maak je een magische reis door het onderbewuste door middel van ademwerk, hypnose én muziek.Noreen Tatuhey, Menno Bandini en Tiga Batang Rumah nemen jou mee naar de kern van jouw roots, ongeacht waar je vandaan komt. Je kunt actief meedoen of jezelf laten verwonderen vanaf je stoel.

Op deze avond zullen Noreen en Menno, live op het podium, demonstreren hoe sterk de Stille Kracht van het onderbewustzijn kan zijn op het gebied van Angst, Kracht en Zelfvertrouwen. Het geheel zal muzikaal worden ondersteund door Tifagroep Tiga Batang Rumah.

Noreen Tatuhey (Utrecht, 1977) runt haar eigen Ademcoaching Praktijk in Utrecht en geeft sinds 2021 Adem-/healingmasterclasses voor de Molukse gemeenschap; Merantau geheten. Noreen was o.a. spreker tijdens het unieke online Ademevent van Kukuru, waar ze het heeft gehad over Community healing in met name de Molukse gemeenschap en heeft een adem-gastcollege gehouden voor het ART=MIND project van zangeres Sabrina Stark.

Menno Bandini (Rotterdam, 1979) is als enige in Nederland opgeleid door de grootmeester Rasti Rostelli en is ruim drie jaar lang met hem op tour geweest. Nu organiseert hij zijn eigen shows en is hij te zien in de tweedelige Videoland documentaire Rasti Rostelli: The Show Must Go On. Naast het geven van Hypnoseshows runt Bandini zijn eigen Hypnotherapie Praktijk in Rotterdam.