ASSEN - Na een succesvolle editie op Circuit Zandvoort is het op zondag 4 oktober de beurt aan TT Circuit Assen voor American Sunday. American Sunday is niet voor niets voor veel autofans hét evenement van het jaar! Kom oog in oog te staan met duizenden American rides. Van fraaie Mustangs tot vette Hotrods, van Lowriders tot de snelste Corvettes, mooie Pickups, Vans en nog veel andere. Op de verschillende showpaddocks kun je genieten van deze showcars, muziek en entertainment. Actie op het circuit tijdens de spectaculaire dragraces op de 1/8 Mile en kijk je ogen uit tijdens diverse shows!


Conform de richtlijnen van de overheid mogen sinds 1 juli weer bijeenkomsten plaatsvinden. Kijk hier voor meer informatie over onze corona maatregelen.

LET OP! Tickets zijn alleen online te bestellen in de ticketshop. Er zal te plaatse geen verkoop plaatsvinden.

Showpaddock

Van fraaie Mustangs tot vette Hotrods, van Lowriders tot de snelste Corvettes, mooie Pickups, Vans en vele andere Amerikaanse wagens zijn te vinden op de showpaddocks. Met jouw eigen Amerikaanse auto op het showpaddock? Klik hier voor meer info.

Dragrace

Pk’s, koppel, banden en reactie. En niet te vergeten: muscle cars en adrenaline! Dat zijn de ingrediënten van de 1/4 mile en 1/8 mile Dragraces.

Bouncende Lowriders op American sunday!

Ook dit jaar zijn er weer bijzondere lowriders uit binnen en buitenland te vinden zijn in Assen! Geniet van de looks van deze bijzondere Amerikaanse auto’s als Cadillacs, Chevrolets en Oldsmobiles. Ook zullen zij de voor lowriders kenmerkende hydraulische systemen showen! Mis dit niet!