GRONINGEN - FC Groningen bleek vrijdagavond negentig minuten lang oppermachtig, maar wist tegen FC Utrecht pas na de rust een nipte zege veilig te stellen: 2-1.

Het overwicht van FC Groningen kon amper groter zijn dan het was in de eerste helft tegen Jong FC Utrecht. Tot ongeloof van alle aanwezigen in de Euroborg waren het de Utrechtse beloften die met een voorsprong gingen rusten. Ongeveer de enige aanval voorwaarts leverde de 0-1 op. Mess Akkerman gaf voor, Jesse van der Haar rondde af.

Pas na rust kreeg het team van Dick Lukkien waar het recht op had. Na een uur stuurde Laros Duarte een vrije trap zo de hoek in. Even later was de schade helemaal hersteld: Romano Postema zette de noorderling op voorsprong. Zodoende eindigt een voor FC Groningen zeer slecht jaar toch nog met lachende gezichten.