EINDHOVEN - FC Groningen blijft in de race voor rechtstreekse promotie nadat de ploeg van Dick Lukkien maandagavond op het nippertje wist te winnen bij Jong PSV: 2-3

Johan Hove zorgde in de twintigste minuut nog voor de voorsprong. Amper een minuut na rust kon FC Groningen opnieuw beginnen door de gelijkmaker van Dantaye Gilbert. De Groningers hadden de voorsprong vervolgens aan Mylian Jiménez te danken. Het PSV-talent kreeg de bal voor zijn voeten en liep die ongelukkig in eigen doel.

De bezoekers leken zich niet nog een keer te laten verrassen, maar dat gebeurde toch. In de laatste minuut van de reguliere speeltijd verloren de Groningers Jesper Uneken uit het oog. De aanvaller zorgde voor de 2-2. Dat was echter niet de eindstand in de lichtstad, want Groningen liet zien over veerkracht te beschikken. Ver in blessuretijd zorgde Marvin Peersman voor de bevrijdende treffer. De verdediger kopte via de onderkant van de lat raak en bezorgde de gasten een late zege