ASSEN - Op vrijdag 23 december is er vanaf drie uur in de Componist in Assen een kerstviering, speciaal voor senioren. Naast muziek en veel samenzang is er een korte overdenking door ds. Jur Kruizinga, met als thema: ‘Een kind is ons geboren, een zoon is ons gegeven.’


U bent welkom vanaf ’s middags half drie en wordt ontvangen met koffie, thee of chocolademelk en een kersttraktatie. Het adres van De Componist is Paganinilaan 15 in Assen. Het wordt een traditionele kerstmiddag op een comfortabel tijdstip: in de sfeervolle zalen van wijkcentrum kunt u ontspannen bij tafels zitten.

De bijeenkomst wordt geleid door ds. Jur Kruizinga, de samenzang wordt begeleid door Chris van Meerendonk, samen met andere muzikanten en zangondersteuning. Er worden veel van ouds bekende kerstliederen gezongen.

Iedereen is welkom: de kerstviering in De Componist begint ’s middags om drie uur en duurt tot ongeveer half vijf. Toegang en plaatsen zijn vrij; er wordt een collecte gehouden voor de onkosten.

Deze kerstviering wordt georganiseerd in samenwerking door Baptisten Gemeente Assen, Baptisten Gemeente “de Ark“ en Evangelische Gemeente Assen; met ondersteuning van Wijkcentrum De Componist.