ASSEN - Heeft u een vraag voor de burgemeester, wethouder of een raadslid? Of wilt u gewoon kennismaken onder het genot van een kop koffie? Dat kan op zaterdag 8 juli op het Koopmansplein tussen 12:00 en 17:00 uur. Ze staan klaar om u te ontmoeten en te spreken.


Naast dat u kennis kunt maken, kunt u het ook hebben over de onderwerpen die u belangrijk vindt bij het wonen en leven in Assen. Verder kunt u uw mening geven over de invulling van het Havenkwartier. Dit is het gebied tussen de binnenstad en het buitengebied waar nu nog een verouderd bedrijventerrein ligt.

Vermaak

Als voorproefje voor het EK Wielrennen in september, kunt u op deze dag zelf uw smoothie bij elkaar fietsen. Ook gaat het Kids Zomervermaak Assen van start met het thema voetbal! De echte (jonge) voetballiefhebbers kunnen op het Koopmansplein meedoen aan verschillende spelletjes zoals tafelvoetbal of het FIFA-toernooi. Ook op andere plekken in Assen kunnen kinderen zich uitleven, zoals op het Creatiefplein (Ceresplein) kunnen ze een knutselworkshop volgen, of luisteren naar live muziek van Peter Faber op het Muziekplein (Markt). Dus neem vooral ook uw kinderen mee. Meer informatie over het Kids Zomervermaak Assen kunt u lezen op ditisassen.nl. We zien u graag zaterdag!