ASSEN - Op het bezoekersplatform www.ditisassen.nl vinden bezoekers de beste uit-tips en praktische informatie over Assen op één website. Met deze vernieuwde site hopen ondernemers uit Assen nog meer bezoekers naar de stad te trekken. Het platform werd maandagavond met een spetterende act gelanceerd tijdens een speciale bijeenkomst in het Drents Museum.


Het platform is tot stand gekomen vanuit een samenwerking tussen ons, stichting Vaart in Assen, TRP-Assen, stichting Kop van Drenthe en VVV Assen. Wethouder Ten Oever is blij met deze samenwerking in de stad. “De stad krachtig en aantrekkelijk op de kaart zetten lukt alleen als we het samen doen. Het nieuwe bezoekersplatform is een mooi concreet resultaat van deze samenwerking.”

Ook Nick van der Valk is als voorzitter van het samenwerkingsverband erg tevreden “Nu we onze krachten hebben gebundeld, kunnen we de ambities op het gebied van extra bezoekers, verblijfsgasten en bestedingen waar gaan maken.” Met in 2023 het Van Gogh jaar en het EK Wielrennen in Assen, ziet Van der Valk daartoe goede kansen.