ASSEN - Donderdag 17 november heeft de gemeente een presentatie gegeven aan de participatieraden en een aantal ervaringsdeskundigen over onze nieuwe website.


De nieuwe website www.assen.nl wordt op 5 december in gebruik genomen. Op de nieuwe website bieden we onze informatie eenvoudiger aan en is informatie beter vindbaar. Bij de presentatie was een gevarieerde groep deelnemers aanwezig. Zo waren er mensen die blind , slechthorend of doof zijn, mensen met een verstandelijke of bewegingsbeperking, maar ook mensen die beleidsmatig of vanuit hun werk te maken hebben met het onderwerp digitale toegankelijkheid.
Het doel van deze bijeenkomst was om te vertellen over de nieuwe website en vooral om in gesprek te gaan met de aanwezigen en informatie op te halen. Vanuit de deelnemers kwamen heel veel goede tips en ideeën. We laten de website binnenkort testen en gaan komend jaar verder in gesprek. We kijken terug op een positieve bijeenkomst!


Meer informatie
Komt u na 5 december op onze nieuwe website iets tegen dat niet duidelijk is of niet goed werkt? Laat het ons dan weten via info@assen.nl of bel naar 14 0592.