MIDLAREN - De politie wil graag weten of iemand een aantal kledingstukken herkent, al dan niet in combinatie met de naam Anton. Deze kledingstukken zijn op vrijdagochtend 26 april in de omgeving van Midlaren aangetroffen bij het water van het Zuidlaardermeer. We houden er rekening mee dat een persoon te water is gegaan. We kunnen de kleding echter niet linken aan bijvoorbeeld een vermissing.


Zoekactie

De meldkamer van de politie kreeg vrijdagochtend rond 08:00 uur een melding van een oplettende burger, die vlakbij een aanlegsteiger een stapel kleding had gevonden. Agenten troffen in de omgeving van de kleding niemand aan. We zijn begonnen met een zoekactie, waarbij ook de politiehelikopter en een sonarboot zijn ingezet. De politie blijft in ieder geval vrijdagmiddag nog zoeken op en rond het Zuidlaardermeer.Opvallend detail

Het is op dit moment onduidelijk van wie de kleding is. Bij de politie is op dit moment ook geen vermissing bekend, die we kunnen linken aan deze kleding. Opvallend detail is dat in één van de labels van de kleding de naam ‘Anton’ staat geschreven. Het kan natuurlijk zijn dat de kleding gedragen werd door iemand met een andere naam.Gevonden kleding

We hebben onder andere een roodkleurig t-shirt, zwarte schoenen met een wit logo, een donkere blouse, een donker vest en een horloge gevonden.Laat het ons weten!

We willen graag weten of er sprake is van een vermissing, waarbij iemand mogelijk in nood verkeert of hulp nodig heeft. Daarom zijn we op zoek naar informatie over de kleding. Weet u van wie de kleding is, al dan niet in combinatie met de naam Anton? Is er mogelijk iemand in uw omgeving vermist en kan er een link zijn met de gevonden kleding? Of heeft u de kleding daar achtergelaten? Laat het ons dan weten door te bellen naar 0900-8844. Is er sprake van spoed? Bel dan 112!