ASSEN - Op vrijdag 1 oktober 2021, omstreeks 22.30 uur, heeft zich op het pad, parallel aan de Rolderhoofdweg en de Steendijk een incident plaatsgevonden, waarbij een bezorger van de Domino`s, door drie jongens is overvallen. Hij moest onder dwang van een mes zijn goederen afgeven.

Persoon 1: ongeveer 1.85m lang, Kort opgeschoren haar, met een rechte haarlijn over zijn voorhoofd, mollig postuur, blanke huidskleur en sprak met Oostblok achtig accent. Deze persoon droeg een zwarte Stone Island jas, zwarte Adidas broek en witte Nike schoenen.

Persoon 2: ongeveer 1.90m lang, zeer kort opgeschoren haar, donkere huidskleur. De persoon droeg een dons jas van het merk Parajumper en een zwarte Adidas trainingsbroek.

Persoon 3: ongeveer 1.90m lang, Kroeshaar, donkere huidskleur en een breed postuur. De persoon droeg een soortgelijke jas als persoon 2 en droeg ook een zwarte Adidas broek.

Heeft u iets gezien, of herkend u één van de personen zoals ze zijn beschreven, neemt u dan contact op met de politie 0900-8844