BEILEN - De politie doet onderzoek naar een afvaldumping in de provincie Drenthe. Op 9 februari omstreeks 11:15 uur kwam er een melding binnen dat er meerdere vaten lagen in de sloot naast de N381 ter hoogte van hectometerpaal 57,4 bij Beilen. Onderzoek heeft uitgewezen dat mogelijk om drugsafval gaat. De politie is op zoek naar getuigen.


De politie doet onderzoek naar de afvaldumpingen. Er werden 16 vaten in de sloot aangetroffen. Waar mogelijk wordt er sporenonderzoek gedaan. Daarnaast zijn we op zoek naar tips, beelden of andere informatie die ons kunnen helpen in ons onderzoek.

Getuigen gezocht

Heeft u in de afgelopen dagen iets gezien van een afvaldumping ? Zoals verdachte vervoersbewegingen, het af- en aanrijden van busje(s) of mensen die sjouwen met jerrycans of ander afval. Heeft u beelden uit deze omgeving waarop iets verdachts te zien is? Herkent u de centrifuge? Of heeft u het vermoeden dat er bij u in de omgeving een drugslab is? Deel deze informatie dan met de politie via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.