ASSEN - Wie herkent deze twee verdachten die op zaterdag 4 november voor honderden euro’s aan luxe parfums uit een winkel aan het Mercuriusplein in Assen stelen?


Aan het einde van de dag komt een medewerkster van de winkel er achter dat er een groot aantal flessen parfum ontbreekt uit de winkel. Bij het terugkijken van de beelden wordt snel duidelijk wat er is gebeurd. Een man en een vrouw komen gezamenlijk de winkel binnen. De man houdt twee plastic tassen vast en heeft een grote jas aan. Op de beelden is te zien dat zowel in de tassen als in de jas meerdere flesjes parfum verdwijnen. Op de foto’s zijn de man en de vrouw duidelijk in beeld.

Amersfoort

Het bedrijf dat aangifte heeft gedaan van deze diefstal, heeft het sterke vermoeden dat dit duo ook verantwoordelijk is voor een soortgelijk misdrijf in hun vestiging in Amersfoort.

Vragen

Herkent u de verdachte(n)? Of heeft u informatie die ons onderzoek verder kunnen helpen? Dan komen we graag met u in contact. Neem contact op met de gratis opsporingstiplijn op 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.