ASSEN - De politie zoekt de verdachte die op vrijdag 28 april 2023 op verschillende plekken in Assen geld pint met een gestolen pas. In totaal wordt er 900 euro afhandig gemaakt van een kwetsbaar slachtoffer. Herkent u de verdachte?


Een 85-jarige vrouw uit Assen krijgt op 28 april 2023 een telefoontje van iemand die zich voordoet als bankmedewerker. In het gesprek van bijna twee uur wordt het slachtoffer ertoe bewogen haar telefoon in de vliegtuigstand te zetten, haar pincode te verstrekken en haar pinpas en tablet in een envelop te doen. Deze envelop wordt even later door een man opgehaald. Vervolgens wordt er op verschillende plekken in Assen een bedrag opgenomen. Er zijn camerabeelden waarop de man pint bij een geldautomaat in ’t Forum aan de Oude Molenstraat in Assen.

Herkent u de man die met de gestolen pinpas geld opneemt bij een geldautomaat in ‘t Forum aan de Oude Molenstraat in Assen? Of heeft u andere informatie die ons kan helpen in het onderzoek?

Neem dan contact met op met de Opsporingstiplijn via 0800 – 60 70. U kunt ook altijd anoniem informatie delen via 0800 – 7000. Ook kunt u gebruik maken van het tipformulier op deze pagina.