ASSEN - Zaterdagochtend 11 juni 2022 heeft er in een woning aan het Van Swinderenhof in Assen een steekincident plaatsgevonden. Hierbij raakte een persoon gewond. De politie is direct een onderzoek gestart en er is een verdachte aangehouden.

Omstreeks 5:10 uur kreeg de politie de melding van een steekincident. De ambulance en het MMT werden opgeroepen voor medische hulpverlening. Toen de agenten op de plaats van het incident aankwamen troffen zij daar het gewonde slachtoffer aan in een woning. Het gaat om een 27-jarige man uit Assen. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis om daar aan zijn verwondingen te worden behandeld.

Onderzoek gestart
De politie startte direct een onderzoek en er is met meerdere getuigen gesproken. De politie heeft direct een 33-jarige man uit Beilen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij dit steekincident. Nader onderzoek moet uitwijzen wat er zich precies aan het Van Swinderenhof heeft afgespeeld en wat de aanleiding is geweest voor dit steekincident. De verdachte zal vandaag worden gehoord.

Getuigen gezocht
Hebt u meer informatie over dit incident of over wat er zich daarvoor heeft afgespeeld? Deel dit met de politie. Ook eventuele camerabeelden waar dit incident op is te zien ontvangen we graag. Dit kunnen camerabeelden zijn van een mobiele telefoon, deurbel of een dashcam. Hebt u meer informatie? Bel dan 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. U kunt ook onderstaand tipformulier gebruiken.